OM FÖRETAGET

Om företaget

Företaget startades 2015 och är ett fisketurismföretag som är beläget i Karlsborg vid Vättern. Vår guidessäsong sträcker sig över hela året. Vi använder oss av Vättern och Vänern under den isfria säsongen. Viken och Skagern använder vi oss av under sommaren. Vi fiskar efter lax, öring, röding, abborre, gädda och gös. Vi använder oss även av några mindre sjöar med put & take-fiske efter regnbågsöring.

 

 

 


Fiskeintresset väcktes redan under tidig ålder hos Magnus. Under de första åren, var fisket inriktat på pimpelfiske och spinnfiske i olika delar av landet. Under tonåren så övergick hans fiske mer till spinnfiske och Trolling. Under åren 2008, 2011 och 2012 så segrade Magnus i en mete/ spinnfiske tävling i en mindre sjö norr om Karlsborg. Åren rullade på och när körkortet kom så blev Trollingen allt större del av Magnus liv. Magnus har under årens lopp tävlat under namnet Team Mamo. Året 2014 resulterade i en 1:a plats i Gösdraget i sjön Skagern, men även ett SM silver i Trolling på Vänern. Magnus är en trevlig och social person, som ägnar största delen av sin fritid åt fiske i dess olika former. Han beslutade sig för att börja köra guidade fisketurer under våren 2015. Han vill att fler som kanske inte har egen båt eller den utrustningen som behövs, ska få chansen att få komma ut och få sin fiskeupplevelse i Sveriges fantastiska miljöer.

 

Magnus Persson innehar alla certifikat och försäkringar för att bedriva guidat fiske och sätter säkerheten i första hand.

Fiskeguide Magnus Persson